COMMUNICATIE
Het postvak van Gmail bekijken
COMMUNICATIE

Het postvak van Gmail bekijken

Al uw ontvangen berichten worden in het Postvak afgeleverd.
Druk in het beginscherm op > Gmail. Uw postvak in van Gmail verschijnt.
Meerdere conversaties archiveren of verwijderen Tik in het vakje voor het bericht of de conversatie. Tik vervolgens op de knoppen onderaan het scherm om te kiezen wat u wilt doen met de geselecteerde berichten of conversaties.
Concepten weergeven, berichten verzenden en andere labels Tik op Postvak IN linksboven in het scherm en tik op een ander label (zoals Verzonden, Concepten, of uw eigen label) om de berichten en conversaties te bekijken.
Naar uw andere Gmail-account gaan Tik op het huidige account rechtsboven in het scherm en tik vervolgens op een ander account dat u wilt gebruiken.
Het postvak verversen Druk op en tik op Vernieuwen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha