Toepassingen op Android Market zoeken en installeren
APPS EN OPTIES

Toepassingen op Android Market zoeken en installeren

Android Market is de plaats waar u nieuwe toepassingen voor uw HTC ChaCha kunt vinden. Maak een keuze uit een grote verscheidenheid aan gratis en betaalde toepassingen, variërend van productiviteitstoepassingen, entertainment, tot spelletjes.
Opmerking: Betaalde toepassingen zijn op dit moment alleen maar in bepaalde landen leverbaar.

Een toepassing zoeken en installeren

Als u toepassingen installeert en op uw HTC ChaCha gebruikt, hebben ze mogelijk toegang nodig tot uw persoonlijke gegevens of tot bepaalde functies of instellingen op uw telefoon. Download en installeer alleen toepassingen die u vertrouwt.
Belangrijk: Wees voorzichtig met het downloaden van toepassingen die toegang hebben tot functies of tot een groot deel van uw gegevens op de HTC ChaCha. U bent verantwoordelijk voor de gevolgen van het gebruik van gedownloade toepassingen.
U hebt een Google Checkout-account nodig om items op Android Market te kunnen kopen.
  1. Tik in het beginscherm op > Market.
  2. Voer een van de volgende handelingen uit om een toepassing te zoeken:
    Door toepassingen bladeren Blader door de lijst met apps.
    Per categorie door toepassingen bladeren Tik eerst op Toepassingen of op Spelletjes en tik vervolgens op een categorie. Onder een categorie kunt u de toepassingen filteren op Beste betaald, Beste gratis of Zojuist gearriveerd.
    Naar een toepassing zoeken Tik op , typ de naam of het type van de toepassing waarnaar u zoekt, en tik op .
  3. Als u de gewenste toepassing hebt gevonden, tik er dan op en lees de beschrijving en beoordelingen van gebruikers.
  4. Tik om de toepassing te downloaden of kopen op Free (voor gratis toepassingen) of op de prijsknop onder Buy (voor betaalde toepassingen).
  5. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, tikt u op OK om de toepassing te downloaden en installeren.
Opmerking: U kunt gedurende een beperkte periode na aankoop een toepassing verwijderen en uw geld terug krijgen. Als u meer wilt weten over het terugbetalingbeleid voor betaalde toepassingen, gaat u naar de Android Market Help site (http://market.android.com/support).

Een geïnstalleerde toepassing openen

Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Als u het pictogram in de statusbalk ziet, opent u het meldingenscherm en tikt u op de toepassing om deze te openen.
  • Tik in het beginscherm op > Market. Druk op en tik op Mijn toepassingen. Tik in het scherm Mijn toepassingen op de toepassing en vervolgens op Openen.
  • Tik in het beginscherm op . Schuif in het scherm Alle toepassingen omlaag naar de tab Gedownload en tik op de toepassing.

Een toepassing verwijderen

U kunt elke toepassing verwijderen die u van Android Market hebt gedownload en geïnstalleerd.
  1. Tik in het beginscherm op > Market.
  2. Druk op en tik op Mijn toepassingen.
  3. Tik op de toepassing die u wilt verwijderen en tik op Verwijderen.
  4. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tikt u op OK.
  5. Kies de reden voor het verwijderen van de toepassing en tik op OK.

Hulp halen

Als u ooit hulp nodig hebt of vragen hebt over Android Market drukt u op en tikt u op Help. De webbrowser opent de webpagina van Android Market Help.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha