Muziek delen met Bluetooth

U kunt een nummer selecteren in de bibliotheek van de toepassing Muziek en deze via Bluetooth naar een apparaat van iemand anders of naar uw computer sturen.

1. Tik in het beginscherm op > Muziek.
  2. Tik op om naar de bibliotheek te gaan.
  3. Selecteer in de bibliotheek het nummer dat u via Bluetooth wilt verzenden en speel het af.
  4. Druk in het scherm Wordt nu afgespeeld op en tik op Delen (of op Meer > Delen).
  5. Tik op Bluetooth.
In de volgende paar stappen wordt u gevraagd om Bluetooth op uw HTC ChaCha in te schakelen en verbinding te maken met het ontvangende Bluetooth-apparaat zodat de muziek kan worden verzonden.