Foto's en video's op het web delen

Met de toepassing Galerij kunt u foto's en video's op uw sociale netwerken delen.
Opmerking: U kunt ook de toepassing Camera of Camcorder gebruiken om een foto of video direct na het maken te delen.

Foto's of video's op Facebook delen

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij uw account om foto's of video's te kunnen uploaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Druk op .
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
  5. Selecteer naar welk album u wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
  6. Tik op Label en beschrijving toevoegen en geef elke foto of video een ander bijschrift.
  7. Tik op Deze foto labelen om vrienden op uw foto's te labelen. Tik vervolgens op het deel waar uw vriend is afgebeeld en selecteer in de lijst wie u wilt labelen. Schuif naar links als u nog meer vrienden wilt labelen.
  8. Tik op Gereed.
  9. Tik op Opslaan.

Foto's of video's op Flickr delen

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij uw Flickr-account om foto's of video's te kunnen uploaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Flickr.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
  5. Selecteer naar welk album u wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
  6. Tik op Label en beschrijving toevoegen en geef elke foto of video een andere naam en beschrijving.
  7. Tik op Deze foto labelen om vrienden op uw foto's te labelen. Tik vervolgens op het deel waar uw vriend is afgebeeld en selecteer in de lijst wie u wilt labelen. Schuif naar links als u nog meer vrienden wilt labelen.
  8. Tik op Gereed.
  9. Tik op Opslaan.

Foto's delen op Picasa

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij een Google account om foto's te kunnen uploaden naar de Picasa fotodienst.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Picasa.
  4. Selecteer de foto's die u wilt delen en tik op Volgende.
  5. Typ een bijschrift voor de foto's die u uploadt.
  6. Selecteer het online album waarheen u de foto's wilt uploaden, of tik op om een nieuw album te maken.
  7. Tik op Uploaden.
U kunt de foto's online bekijken op http://picasaweb.google.com.