Uw foto's en video verzenden

Verzend foto's en video's via e-mail of MMS of naar een ander apparaat of uw computer met Bluetooth.

Foto's en video's per e-mail sturen

U kunt meerdere foto's, video's of beide in een e-mailbericht sturen. Ze worden als bijlagen aan het bericht toegevoegd.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en vervolgens op Gmail of Mail.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
  5. Schrijf het bericht en tik op (Gmail) of op Verzenden (Mail).
Opmerking: Als u Mail hebt geselecteert en u hebt meerdere e-mailaccounts, wordt de standaard e-mailaccount gebruikt.

Een foto of video via MMS sturen

1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Berichten.
  4. Tik op de foto of video die u wilt verzenden. De foto of video wordt automatisch in het MMS-bericht ingevoegd.
  5. Om een foto of video toe te voegen aan de bijlage met de diavoorstelling, tikt u op en vervolgens op Afbeelding of op Video.
  6. Schrijf het bericht en tik op Verzenden.

Foto's en video's via Bluetooth sturen

U kunt meerdere foto's, video's of beide selecteren en ze via Bluetooth naar een apparaat of uw computer sturen.

1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Bluetooth.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
In de volgende paar stappen wordt u gevraagd om Bluetooth op uw HTC ChaCha in te schakelen en verbinding te maken met het ontvangende Bluetooth-apparaat zodat de muziek kan worden verzonden.