Een foto maken
APPS EN OPTIES

Een foto maken

1. Tik in het beginscherm op > Camera.
  2. Voordat u een foto maakt, kunt u eerst op het onderwerp in- of uitzoomen.
  3. Tik meerdere malen op de knop Flitser om een flitsmodus te selecteren, afhankelijk van de lichtomstandigheden.
    Automatische flits
    Flits AAN
    Flits UIT
  4. Selecteer de gewenste resolutie en andere camera-instellingen.
  5. U kunt een effect op uw foto toepassen.
  6. Richt de camera en stel scherp op het onderwerp.

Als u een foto van mensen maakt, herkent de camera automatisch gezichten en stelt daarop scherp. Rond de gezichten van mensen verschijnen kaders.

Tip: Controleer of in de instellingen van de camera de keuzevakjes Autofocus en Gezichtsherkenning zijn geselecteerd.
  7. Als u klaar bent om de widget te downloaden tikt u op .
  8. Kies wat u met de zojuist genomen foto wilt doen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-camera-take_photo