Contacten vanaf uw oude telefoon overzetten

Eenvoudig contacten vanaf uw oude telefoon overzetten naar de HTC ChaCha via Bluetooth. Afhankelijk van het model van de oude telefoon, kunt u ook andere soorten gegevens overzetten naar de HTC ChaCha, zoals SMS-berichten en items in de agenda.
  1. Tik in het beginscherm op > Overdragen .
  2. Tik op Volgende om te beginnen.
  3. Selecteer de naam en het model van de oude telefoon.
  4. Schakel op de oude telefoon Bluetooth in en maak de telefoon zichtbaar.
  5. Tik op de HTC ChaCha op Volgende om door te gaan. De HTC ChaCha schakelt Bluetooth automatisch in en gaat op zoek naar Bluetooth-apparaten.
  6. Selecteer uw oude telefoon in de lijst met apparaten en tik op Volgende. Vervolgens probeert de HTC ChaCha automatisch een koppeling te maken met uw oude telefoon. Op het scherm verschijnt een beveiligingscode.
  7. Typ dit wachtwoord op de oude telefoon of bevestig het.
  8. Klik in het keuzevakje Contacten (en in die van andere soorten gegevens die u wilt importeren) en tik op Volgende.
  9. Tik op Gereed als de HTC ChaCha klaar is met het importeren van de gegevens.