Browseropties instellen
APPS EN OPTIES

Browseropties instellen

Pas de webbrowser aan uw manier van browsen aan. Stel de weergave, privacy en beveiligingsopties in als u met de webbrowser werkt.
Druk in het venster Browser op en tik op Meer > Instellingen.

De startpagina instellen

1. Druk in het venster Browser op en tik op Meer > Instellingen > Startpagina instellen.
  2. Selecteer de startpagina die u wilt gebruiken.

Volledige versies van alle websites bekijken

Sommige websites tonen een mobiele versie van hun pagina's aan webbrowsers op telefoons. U kunt ook voor deze sites kiezen om de volledige versie van alle pagina's weer te geven.
Druk in het browservenster op , tik op Meer > Instellingen, en wis het keuzevakje Mobiele weergave.

Kiezen wanneer u Flash-materiaal wilt weergeven

Kies welk Flash-materiaal u op een webpagina wilt bekijken en wanneer u het wilt bekijken.
  1. Druk in het browserscherm op en tik op Meer > Instellingen > Plugins inschakelen.
  2. Tik op Op aanvraag.

Nadat u Op aanvraag hebt geselecteerd, kunt u het Flash-materiaal bekijke door op op de webpagina te tikken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha