Van het web downloaden
APPS EN OPTIES

Van het web downloaden

Doe meer dan alleen over het web browsen. U kunt met de webbrowser bestanden downloaden zoals foto's en muziek, evenals toepassingen.
Belangrijk:
  • Controleer of de geheugenkaart in de HTC ChaCha is gestoken. Alle gedownloade bestanden worden op uw geheugenkaart opgeslagen.
  • Voordat u een toepassing downloadt, moet u eerst controleren of deze compatibel is met de HTC ChaCha om er zeker van te zijn dat hij geïnstalleerd kan worden.

Toepassingen van het web downloaden

U kunt toepassingen direct vanaf uw favoriete websites downloaden. Toepassingen die u via het web downloadt, kunnen van onbekende bronnen zijn. Om uw HTC ChaCha en persoonlijke gegevens te beschermen, adviseren we om alleen toepassingen te downloaden en installeren die u vertrouwt.
  1. Open uw webbrowser en ga naar de website waar u de gewenste toepassing kunt downloaden.
  2. Volg de aanwijzingen op de website voor het downloaden van de toepassing.
Voordat u de gedownloade toepassing kunt installeren, moet u de installatie van toepassingen van derden op uw HTC ChaCha toestaan. Druk in het startscherm op en tik op Instellingen > Toepassinge > Onbekende bronnen.

Downloads bekijken

Druk tijdens het bekijken van een webpagina op en tik op Meer > Downloads.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha