COMMUNICATIE
Telefoonservices
COMMUNICATIE

Telefoonservices

De HTC ChaCha kan direct worden verbonden met het netwerk voor mobiele telefonie en biedt de mogelijkheid instellingen van verschillende telefoonservices op te vragen en te wijzigen. Voorbeelden van telefoonservices zijn het doorschakelen van oproepen, nummerweergave en voicemail. Neem contact op met uw mobiele netwerkprovider voor informatie over de beschikbaarheid van telefoondiensten.
Druk om de telefoonservices te openen op in het beginscherm en tik op Instellingen > Bellen.
Vaste nummers Uitgaande gesprekken beperken tot een vaste reeks nummers. Om deze optie in te schakelen, moet u de PIN2-code van de SIM-kaart kennen.
Service voor voicemail Geeft aan of de huidige voicemail-dienst wordt gebruikt.
Instellingen voor voicemail Geef een ander voicemail-nummer op naast dat op uw SIM-kaart.
Voicemail-bericht wissen Als u een bericht van een nieuwe voicemail hebt, kunt u het bericht met deze optie wissen.
Telefooninstellingen Pas de telefooninstellingen aan zoals automatisch opslaan van een onbekend contactnummer als een gesprek met dat nummer is afgelopen.
Cell broadcast De ontvangst van cell broadcast-berichten in- of uitschakelen.
Instellingen cell broadcast Stel kanalen en de taal in voor cell broadcast-berichten.
Oproep doorschakelen U kunt selecteren hoe oproepen worden afgehandeld als de lijn bezet is, bij niet-beantwoorde oproepen of als het nummer niet bereikbaar is. U kunt ook alle inkomende oproepen laten doorschakelen.
Instellingen voor Gesprek blokkeren Kies of u bepaalde categorieën van binnenkomende en uitgaande gesprekken wilt blokkeren.
Aanvullende instellingen De diensten nummerweergave en call waiting in- of uitschakelen.
Thuisland Schakel de optie Naar huis bellen in of uit.
Naar huis bellen Stel in dat de landcode automatisch wordt toegevoegd aan de telefoonnummers die u belt als u roamt.
Accounts Internet belaccounts toevoegen, bewerken of verwijderen. U kunt ook kiezen of u inkomende internetgesprekken wilt ontvangen.
Internetbellen gebruiken Selecteer of u internetbellen wilt gebruiken voor alle gesprekken die u maakt of alleen voor gesprekken met internetadressen, of om elke keer als u belt om uw voorkeur gevraagd te worden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha