Tabs voor toepassingen herordenen of verwijderen
AAN DE SLAG

Tabs voor toepassingen herordenen of verwijderen

U kunt de tabs in sommige toepassingen herordenen om de prioriteit van de soorten informatie te veranderen die u vaak gebruikt, of om de tabs te verwijderen die u niet echt nodig hebt.

1. Open een toepassing waar de gebruikelijke tabs op het scherm staan (bijvoorbeeld het bibliotheekscherm in Muziek).
  2. Houd een tab ingedrukt. Als het scherm verandert en een leeg gebied verschijnt, haalt u uw vinger weg.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    Een tab verplaatsen Houd de tab ingedrukt die u wilt verplaatsen en sleep deze naar zijn nieuwe positie.
    Een tab verwijderen Houd een tab ingedrukt die u wilt verbergen en sleep hem naar boven. Haal uw vinger weg als een gekleurd kader verschijnt.
  4. Klik op als u klaar bent.

Een tab terug toevoegen

1. Open de app waaruit u eerder een paar tabbladen hebt verwijderd.
  2. Houd een tab ingedrukt. Als het scherm verandert en een aantal van uw verborgen tabs verschijnen, haalt u uw vinger weg.
  3. Houd de tab ingedrukt die u wilt weergeven en sleep deze naar beneden waar u hem wilt plaatsen.
  4. Klik op als u klaar bent.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-personalizing-rearrange_app_tabs