De HTC ChaCha met een computer verbinden

Als u uw HTC ChaCha via de USB-kabel op een computer aansluit, verschijnt het venster Kies een verbindingstype waarin u wordt gevraagd het type USB-verbinding te kiezen.
Maak een keuze uit de volgende opties en tik op Gereed:
Alleen laden Kies deze optie als u alleen de batterij wilt laden terwijl het apparaat met de computer verbonden is.
Diskdrive Deze modus is alleen beschikbaar als de HTC ChaCha een geheugenkaart bevat. Selecteer deze modus als u snel bestanden wilt kopiëren tussen de geheugenkaart en uw computer.

Als de modus Diskdrive is ingeschakeld terwijl de HTC ChaCha met de computer is verbonden, kunt u op uw HTC ChaCha geen toepassingen gebruiken om de geheugenkaart te benaderen.

HTC Sync Selecteer deze optie om contacten, agenda- en andere gegevens tussen uw computer en uw HTC ChaCha te synchroniseren.
USB-tethering Als uw computer niet met internet is verbonden, kunt u deze modus selecteren om de mobiele gegevensverbinding van uw HTC ChaCha met uw computer te delen.
Internet doorgifte Als u geen gegevensverbinding hebt of u hebt geen toegang tot een Wi-Fi netwerk, kunt u deze modus kiezen om de gedeelde internetverbinding van uw computer voor uw HTC ChaCha te gebruiken.