Standby
AAN DE SLAG

Standby

De Standby-modus spaart de batterij door de HTC ChaCha in een lagere energiestand te plaatsen terwijl het scherm wordt uitgeschakeld. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC ChaCha in uw tas zit. Berichten en gesprekken komen echter nog steeds door.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC ChaCha gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Uit de slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om je HTC ChaCha handmatig te wekken. Je moet het scherm ontgrendelen.
Opmerking: Je HTC ChaCha ontwaakt automatisch zodra iemand je belt.

Het scherm ontgrendelen

Versleep de ring omhoog om het scherm te ontgrendelen.
Opmerking: Als je een schermontgrendelpatroon, pincode of wachtwoord hebt ingesteld wordt gevraagd het patroon op het scherm te tekenen of de pincode of het wachtwoord in te voeren voordat het wordt ontgrendeld.
Als je een herinnering of een alarm hebt ingesteld kun je of naar de ring slepen om de herinnering of het alarm te laten sluimeren of afsluiten.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-power-sleep_mode