Vingerbewegingen
AAN DE SLAG

Vingerbewegingen

Tik op Als u op knoppen op het scherm wilt drukken of items op het scherm wilt selecteren zoals pictogrammen voor toepassingen en instellingen, tikt u daar met uw vinger op.
Houd ingedrukt Om de beschikbare opties voor een onderdeel te openen (bijvoorbeeld contacten of een koppeling in een webpagina) tikt u op het onderdeel en houdt u dit vast.
Schuiven of vegen Vegen wil zeggen dat u uw vinger verticaal of horizontaal over het scherm sleept.
Slepen Druk uw vinger op het scherm voordat u gaat slepen. Til tijdens het slepen uw vinger niet van het scherm totdat de gewenste locatie is bereikt.
Aantikken Het aantikken van het scherm lijkt op vegen, maar u moet met een lichtere, snellere beweging vegen. Deze vingerbeweging gaat altijd verticaal, bijvoorbeeld wanneer u de lijst met contactpersonen aantikt.
Roteren Bij de meeste schermen kunt u automatisch de schermstand veranderen van staand in liggend door de HTC ChaCha op zijn kant te houden.
Knijpen Voor sommige toepassingen, zoals Galerij of de webbrowser, kunt u het scherm met 2 vingers (bijvoorbeeld duim en wijsvinger) ​“‍knijpen” om in of uit te zoomen bij het bekijken van een afbeelding of een webpagina.

*Voer hier commentaar in ...
htc-chacha