Een PIN-code toewijzen om je SIM-kaart te beveiligen

Je kunt je SIM-kaart helpen beveiligen door een PIN-code toe te wijzen die je invoert voordat je de SIM gebruikt.

Belangrijk: Controleer of je over de standaard SIM PIN beschikt die door je mobiele aanbieder is geleverd voordat je doorgaat.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging.
  2. Tik op SIM vergrendeling instellen en selecteer SIM-kaart vergrendelen.
  3. Voer de standaardpincode voor de SIM-kaart in en tik op OK.
  4. Tik op SIM PIN-code wijzigen als je de code wilt wijzigen.

Een geblokkeerde SIM-kaart vrijgeven

Als je de verkeerde PIN vaker intikt dan het maximaal aantal toegestane pogingen, word je SIM-kaart ​“‍PUK-geblokkeerd”.

Je hebt een pukcode nodig om weer toegang tot de HTC Butterfly te krijgen. Neem voor deze code contact op met je mobiele aanbieder.
  1. Typ de PUK-code in het kiesscherm en tik op Volgende.
  2. Typ de nieuwe PIN die je wilt gebruiken en klik op Volgende.
  3. Typ de nieuwe PIN nogmaals en tik op OK.