Inhoud delen met NFC

Met ingebouwde NFC (near field communication) op de HTC Butterfly kun je onmiddellijk inhoud delen met een ander mobiel toestel dat NFC ondersteunt. Beam een webpagina die je bekijkt, contactgegevens enzovoort door de HTC Butterfly en het andere toestel met de achterkanten tegen elkaar te houden.
Opmerking: Je kunt NFC ook voor contactloze betalingen gebruiken. De beschikbaarheid van betalen met NFC is afhankelijk of de mobiele aanbieder deze dienst start. Neem contact op met je mobiele netwerkaanbieder voor meer details.

NFC in- en uitschakelen

1. Ga naar Instellingen en tik onder Draadloos en netwerken op Meer.
  2. Selecteer of wis de optie NFC.

Inhoud beamen

Belangrijk: Zorg er voor dat beide toestellen ontgrendeld zijn en dat NFC is ingeschakeld. Als het andere apparaat een optie Android Beam heeft, moet deze eveneens zijn ingeschakeld.
  1. Houd terwijl je de inhoud weergeeft die je wilt delen, de HTC Butterfly en het andere toestel met de achterkanten tegen elkaar.

Zorg er voor dat het NFC-gebied (gearceerd deel) van de HTC Butterfly en het NFC-gebied van de andere telefoon vlak bij elkaar zijn. Experimenteer door de telefoons iets te verplaatsen tot een verbinding is opgezet.

2. Tik op het scherm.
De gedeelde inhoud verschijnt op het andere scherm. Voor sommige items die je hebt gedeeld (zoals contactgegevens), verschijnen aanvullende instructies over het opslaan van het item op het ontvangende toestel.