Video kijken op YouTube

Bekijk de nieuwste video-sensaties met de app YouTube.
  1. Open de app YouTube.
  2. Zoek of blader naar een video.
  3. Als je de gewenste video vindt, tik je er op.
    Tip: Wil je de video liever op een later tijdstip bekijken? Tik op > Toevoeg. aan > Later bekijken. Je kunt de video opnieuw openen vanuit de lijst Later bekijken in je profiel.
  4. Tijdens het bekijken van video kun je:
    • De HTC Butterfly op zijn kant draaien om de video op volledig scherm weer te geven.
    • Tik op het videoscherm om te pauzeren, het afspelen te hervatten, of sleep de schuif om naar een ander deel van de video te springen.
    • Blader omlaag over het venster met videogegevens voor gerelateerde video's of opmerkingen van andere kijkers.
    • Tik op om het videoscherm te verkleinen en door andere video's te bladeren. Veeg de videominiatuur naar links of rechts om hem te sluiten.
Tik op het pictogram YouTube om terug te keren naar het vorige scherm.

Video's vooraf laden

Stel de app YouTube in op het vooraf laden van video's zodat je ze zonder onderbrekingen kunt bekijken. Video's worden vooraf geladen als de HTC Butterfly wordt opgeladen en met een Wi-Fi-netwerk is verbonden.

Zie de YouTube help voor meer informatie over het vooraf laden van video's.

1. Open de app YouTube.
  2. Tik op > Instellingen > Vooraf laden.
  3. Selecteer welk type video's je vooraf wilt laden.

De video's laden vooraf als in het scherm Kijklijst verschijnt of op het kanaal waarop je geabonneerd bent. Het pictogram verandert in als de video's gereed zijn om te bekijken.