Locatiediensten in- of uitschakelen
APPS EN OPTIES

Locatiediensten in- of uitschakelen

Om je locatie op de HTC Butterfly te kunnen vinden, moet je de locatiebronnen inschakelen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Locatie.
  2. Selecteer of wis de locatiebronnen die je wilt in- of uitschakelen.

Als je locatiediensten uitschakelt op je HTC Butterfly, kan geen enkele app je locatiegegevens ophalen via de locatiedienst. Maar apps van derden kunnen locatiegegevens verzamelen - en de HTC Butterfly kan deze blijven leveren - via andere diensten, zoals Wi-Fi en signaal-triangulatie.

*Voer hier commentaar in ...
htc-butterfly
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-settings-location_settings