Je Dropbox-account instellen

Om je extra 23 GB gratis Dropbox-opslag gedurende twee jaar te verkrijgen, moet je je Dropbox-account instellen vanaf de HTC Butterfly en de wizard Get started op de Dropbox-website voltooien.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Account en synchronisatie.
  2. Tik op > Dropbox.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de account aan te maken of je daarbij aan te melden.
  4. Ga in de webbrowser van je computer naar de Dropbox-website (www.dropbox.com), meld je aan bij je account en voltooi de wizard.
Tip: Je kunt ook de app Dropbox openen om je account in te stellen.