Je post controleren

In de app Mail lees, verzend en orden je e-mailberichten van een of meer e-mailaccounts die je hebt ingesteld op de HTC Butterfly.

1. Open de app Mail. Het postvak van een van je e-mailaccounts verschijnt.
  2. Voer een van de volgende bewerkingen uit:
    • Tik op een e-mailbericht om dat te lezen.
    • Tik op de balk die de huidige e-mailaccount weergeeft om tussen accounts te wisselen, en tik vervolgens op een andere account.
    • Om e-mailberichten in een andere postmap weer te geven, tik je op > Map en vervolgens op de gewenste map.
    • Tik om e-mailberichten van al je accounts weer te geven op de balk die de huidige e-mailaccount weergeeft en tik vervolgens op Alle accounts.
    • Om de instellingen van een e-mailaccount te wijzigen, selecteer je de account en tik je op > Instellingen.

Je postvak organiseren

Heb je een massa e-mailberichten in je postvak IN? Orden je e-mailberichten in tabbladen en vind snel de gewenste berichten.
  1. Ga naar de e-mailaccount die je wilt gebruiken.
  2. Tik in het postvak op > Filters.
  3. Selecteer de tabs die je aan het postvak wilt toevoegen en tik op Gereed.
  4. Veeg naar de toegevoegde tab om je e-mailberichten te bekijken.