iPhone-inhoud overbrengen naar je HTC-telefoon
Instellingen & Services

iPhone-inhoud overbrengen naar je HTC-telefoon

Met HTC Sync Manager kun je eenvoudig iPhone-inhoud overbrengen zoals contacten, berichten, achtergronden, camerafoto's en meer naar je HTC-telefoon.
Belangrijk: Je hebt iTunes 9.0 of later nodig om eerst een back-up te maken van je iPhone-inhoud op je computer.
  1. Sluit je iPhone en je HTC-telefoon aan op de computer.
  2. Klik in HTC Sync Manager op Begin > OVERDRACHT EN BACK-UP.
  3. Klik op de knop Aan de slag.
  4. Als je iTunes niet hebt gebruikt om een back-up te maken van je iPhone-inhoud op je computer, moet je dat doen voordat je doorgaat.
  5. Klik op Volgende.
  6. Selecteer je iPhone-back-upbestand en klik op OK.
  7. Selecteer de soorten inhoud die je wilt overbrengen naar je HTC-telefoon.
    Tip: Kies ook of je de inhoud op je HTC-telefoon wilt vervangen door de iPhone-inhoud.
  8. Klik op Starten.

*Voer hier commentaar in ...
htc-butterfly