De HTC Butterfly opnieuw starten (zachte reset)

Als de HTC Butterfly langzamer werkt dan normaal, nauwelijks reageert, of een app bevat die niet goed werkt, kun je proberen om te herstarten en kijken of dat het probleem oplost.

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, druk je op de knop AAN/UIT om dat weer in te schakelen. Als je een vergrendelscherm hebt ingesteld, moet je dat ontgrendelen.
  2. Houd de AAN/UIT-knop ingedrukt en tik op Opnieuw starten.
  3. Wanneer om bevestiging wordt gevraagd, tik je op Opnieuw starten.

Reageert de HTC Butterfly niet?

Als de HTC Butterfly niet reageert als je het scherm aanraakt of op de knoppen drukt, kun je hem toch herstarten.
Houd de AAN/UIT-knop ten minste 10 seconden ingedrukt. De HTC Butterfly herstart automatisch.