Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Manieren om back-ups te maken van bestanden, gegevens en instellingen

Bezorgd dat je belangrijk materiaal verliest van de HTC Butterfly? Maak een back-up van de HTC Butterfly voordat je de opslag wist, de fabrieksinstellingen terugzet, of overgaat naar ee nieuwe telefoon.

HTC back-up

Gebruik het ingeboude HTC back-up om een back-up te maken van je accounts, instellingen, contacten die op je telefoon zijn opgeslagen, SMS-berichten enzovoorts naar de cloud, zodat het gemakkelijk is om ze te herstellen op de HTC Butterfly (nadat je de fabrieksinstellingen hebt teruggezet) of op een andere telefoon.

HTC Sync Manager

Gebruik HTC Sync Manager voor het importeren van muziek, foto's en video's van de HTC Butterfly naar je computer. Je kunt ook lokaal opgeslagen contacten, agenda-items, bladwijzers, documenten en afspeellijsten tussen de HTC Butterfly en je computer synchroniseren.

Op gelijke wijze is HTC Sync Manager een goed alternatief als je geen back-up wilt maken van je accounts, instellingen en andere persoonlijke inhoud naar de cloud. Je kunt het gebruiken om op je computer back-ups te maken van de HTC Butterfly.

Ander back-up opties

Als je wilt, kun je een aparte back-up maken van je gegevens of bestanden.

In sommige apps kun je een back-up maken van gegevens in de telefoonopslag zodat je ze gemakkelijk kunt herstellen nadat fabrieksinstellingen zijn teruggezet.

Belangrijk: Als je een back-up maakt van gegevens naar de opslag, moet je kiezen om de opslag niet te wissen als je fabrieksinstellingen terugzet.
Berichten Maak een back-up van SMS-berichten in de opslag van de telefoon of sla ze op als bijlagen bij e-mail.
Contacten
  • Sla contacten en andere persoonlijke gegevens in je online-accounts op zodat je ze alleen maar hoeft te synchroniseren als je naar een andere telefoon overgaat.
  • Als je lokaal opgeslagen contacten in de app Contacten hebt, kun je ze naar de opslag van de telefoon exporteren.
Bestanden Kopieer en plak bestanden handmatig door de HTC Butterfly als schijfstation op je computer aan te sluiten.
Andere gegevens
  • Als je nieuwe woorden aan je persoonlijke woordenboek hebt toegevoegd met het schermtoetsenbord, sla je deze op als e-mailbijlage.
  • Zie de andere apps of ze gegevensexport naar de opslag ondersteunen.