Bestanden naar en vanaf de HTC Butterfly kopiëren

Je kunt je muziek, foto's en andere bestanden naar de HTC Butterfly kopiëren.
Belangrijk: Sluit je bestanden en sla ze op voordat je ze van je computer naar de HTC Butterfly kopieert, of omgekeerd.
  1. Sluit de HTC Butterfly aan op je computer met de meegeleverde USB-kabel. Je ziet opties voor het bekijken of importeren van bestanden op het computerscherm.
  2. Kies om bestanden weer te geven.
  3. Kopieer de bestanden van je computer naar de HTC Butterfly of omgekeerd.
  4. Verbreek de verbinding tussen de HTC Butterfly en je computer na het kopiëren van de bestanden.