Je foto's en video's organiseren
APPS EN OPTIES

Je foto's en video's organiseren

Albums weergeven of verbergen

Wordt je Galerij onoverzichtelijk omdat je zoveel albums hebt? Je kunt albums zowel weergeven als verbergen.
  1. Open de app Galerij.
  2. Veeg in het hoofdtabblad van Galerij naar de tab Albums.
  3. Tik op > Albums weergeven/verbergen en kiezen welke albums je wilt weergeven of verbergen.

Foto's of video's naar een ander album kopiëren of verplaatsen

1. Open de app Galerij.
  2. Veeg in het hoofdtabblad van Galerij naar de tab Albums.
  3. Tik op een tegel om een album te openen.
  4. Tik op > Verplaatsen naar of Kopiëren naar.
  5. Selecteer de foto's of video's die je wilt verplaatsen of kopiëren en klik op Volgende.
  6. Selecteer het album waarheen je de foto's of video's wilt verplaatsen. Om een nieuw album te maken, tik je op .
De foto's of video's worden naar het doelalbum gekopieerd.
Opmerking: Om een enkele foto of video te verplaatsen, open je een album en houd je de foto of video ingedrukt. Kies of je de foto of video wilt kopiëren of verplaatsen en selecteer het doelalbum of maak een nieuw album.

Een album hernoemen

Als je albums hebt gemaakt om foto's te ordenen, kun je deze albums hernoemen.
  1. Druk in de app Galerij, weergave Albums, op het album dat je wilt hernoemen.
  2. Tik op Naam wijzigen.
Opmerking: Sommige albums, zoals Camera opnames en Alle foto's, kunnen niet hernoemd worden.

Gebeurtenissen samenvoegen of splitsen

Je kunt foto's van twee gebeurtenissen combineren, of foto's van een gebeurtenis naar een nieuwe of bestaande gebeurtenis verplaatsen.
  1. Druk in de app Galerij, weergave Gebeurtenissen, op de gebeurtenis die je wilt splitsen of combineren.
  2. Gebruik een van de volgende methodes:
    • Tik op Samenvoegen tot en selecteer een andere gebeurtenis om de twee gebeurtenissen samen te voegen.
    • Tik op Splitsen in en selecteer de foto's of video's in de gebeurtenis die je wilt splitsen naar een andere gebeurtenis. Tik op Volgende en tik op een bestaande gebeurtenis als bestemming, of tik op om een nieuwe gebeurtenis als bestemming te maken.

*Voer hier commentaar in ...
htc-butterfly