Surfen op het Internet

1. Open de app Internet.
  2. Tik in het URL-vak bovenaan het scherm.
    Opmerking: Als de webpagina in de modus volledig scherm staat, veeg je omlaag over het scherm om snel het URL-vak en andere opties weer te geven.
  3. Voer het adres van de webpagina of je zoektermen in.
  4. Op de webpagina kun je:
    • Op een koppeling tikken om deze te openen, of een link ingedrukt houden voor meer opties.
    • Tik op een e-mailadres om een bericht naar dat adres te sturen, het op te slaan in Contacten, enzovoort.
    • Houd een afbeelding ingedrukt om deze op te slaan, te kopiëren, of in te stellen als achtergrond.
  5. Tik op en vervolgens op of om terug te keren naar de vorige webpagina die je hebt bekeken.

Je bladerruimte maximaal maken

• Om de staatusbalk tijdens het browsen te verbergen, tik je op > Instellingen > Algemeen en selecteer je Volledig scherm.
  • Tijdens het bekijken van een webpagina tik je op > Bureaubladweergave om de volledige bureaubladversie van de webpagina weer te geven.

Browsertabbladen gebruiken

Open meerdere browsertabbladen en wissel snel van de ene naar de andere webpagina.

Open de app Internet.
  • Tik op > om een tabblad toe te voegen. Herhaal dit om nieuwe browsertabbladen te openen.
  • Tik om te wisselen van tabblad op en veeg naar de webpagina die je wilt bekijken. Tik op de browsertab om de webpagina op volledig scherm weer te geven.
  • Tik op en vervolgens op om een browsertabblad te sluiten.

internetpagina's opslaan voor later

Sla webpagina's op om ze later ook zonder internetverbinding te lezen. Je kunt ook een aantal videoclips op webpagina's toevoegen aan de Kijklijst zodat je ze snel kunt vinden en er naar kijken wanneer je wilt.
Belangrijk: De HTC Butterfly slaat alleen tekst en afbeeldingen van webpagina's op. Je hebt een internetverbinding nodig om gekoppelde pagina's te openen en videoclips weer te geven.
  1. Tik terwijl je een webpagina bekijkt op > .
  2. Tik op Leeslijst of Kijklijst.
    Opmerking: Als de webpagina die je toevoegt aan de Kijklijst een of meer videoclips bevat, wordt je gevraagd om te kiezen welke video's je wilt toevoegen.

Tik op > Opgeslagen om een opgeslagen webpagina of videoclip te bekijken. Veeg naar de Leeslijst of de Kijklijst en tik op een webpagina of video die je wilt bekijken.

Browseropties instellen

De webbrowser aanpassen aan je manier van browsen. Stel de weergave, privacy en beveiligingsopties in als je met de webbrowser werkt.
Tik in het browserscherm op > Instellingen.