COMMUNICATIE
Een bericht beantwoorden
COMMUNICATIE

Een bericht beantwoorden

1. Tik in het scherm Berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ het antwoord.
  3. Tik op .

Terugbellen naar het andere telefoonnummer van een contact

Als voor een contact meerdere telefoonnummers zijn opgeslagen op de HTC Butterfly, kun je kiezen naar welk telefoonnummer je wilt terugbellen.

Vergeet niet dat je antwoord wordt gezonden naar het telefoonnummer van het laatste bericht dat je van deze contact hebt ontvangen.

1. Tik in het scherm Berichten op een contact (of telefoonnummer) om de berichtuitwisseling met die contact te tonen.
  2. Tik op > Contact openen.
    Opmerking: Als je onlangs een bericht naar de contact hebt verzonden of van deze hebt ontvangen, tik je op en selecteer je welk telefoonnummer je wilt beantwoorden.
  3. Tik op het tabblad Details op naast het telefoonnummer dat je wilt beantwoorden.
  4. Tik in het vak met de tekst Tekst toevoegen en typ het antwoord.
  5. Tik op .

Waarom ontvang ik geen SMS-berichten van contacten die iPhone gebruiken?

Als je je contacten onlangs hebt gemigreerd van iPhone naar de HTC Butterfly, sturen de contacten je mogelijk nog steeds SMS-berichten via iMessage en niet via SMS of MMS.

Om SMS-berichten te ontvangen van je contacten die iPhone gebruiken, moet je de registratie ongedaan maken van het telefoonnummer dat je op je oude iPhone gebruikte in je Apple-profiel.

Of als je je oude iPhone nog steeds hebt, schakel je de dienst uit in iMessage-instellingen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-butterfly