Oproepen ontvangen

Als een contact belt verschijnt het scherm Binnenkomend gesprek.
Tip: De HTC Butterfly past automatisch het volume van de beltoon aan als je de opties beleefde bel en zakmodus gebruikt.

Een oproep beantwoorden of afwijzen

Gebruik een van de volgende methodes:
  • Als het scherm actief is bij een binnenkomende oproep, tik je op Antwoord of Weigeren.
  • Als het scherm vergrendeld is bij een binnenkomende oproep, sleep je of omhoog.
Nadat je een oproep hebt geweigerd, kun je een SMS-bericht naar de beller sturen of een taak maken om terug te bellen.
Tip: Je kunt ook tweemaal op de AAN/UIT-knop klikken om een gesprek te weigeren.

De beltoon dempen zonder het gesprek te weigeren

Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Druk op de knop VOLUME OMLAAG of VOLUME OMHOOG.
  • Druk op de AAN/UIT.
  • Leg de HTC Butterfly met het scherm omlaag op een plat vlak.
    Opmerking: Als de HTC Butterfly al met de voorkant omlaag ligt, zal hij nog altijd bellen als er nog meer gesprekken binnenkomen.

Kijk eens wie er belt.

Telkens wanneer je belt of je wordt door een vriend gebeld, zie je de laatste statusupdate van je vriend op sociale netwerken rechts in het telefoonscherm. Er verschijnt ook een herinnering voor een verjaardag als de verjaardag van je vriend (opgeslagen op de telefoon of in je online account) over een paar dagen plaatsvindt.

Een taakherinnering bekijken terwijl je belt

Had je een vriend belooft om dit weekend te gaan babysitten? Als je een taak met een einddatum aan een contactpersoon koppelt, verschijnt er een taakherinnering in het oproepscherm zodra je met die vriend telefoneert.
Opmerking: Als de contact een recente statusupdate heeft, kun je de taakherinnering niet zien.