Slaapstand

De Slaapstand spaart de batterij door de HTC Butterfly op een lagere energiestand te zetten terwijl het scherm uitstaat. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC Butterfly in je tas zit.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC Butterfly gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Je kunt de tijd instellen voordat de HTC Butterfly inslaapt in de instellingen Weergave, gebaren en knoppen (of Scherm en knoppen).

Uit de Slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om je HTC Butterfly handmatig te wekken. Als je een vergrendelscherm hebt ingesteld, moet je dat ontgrendelen.
Opmerking: Je HTC Butterfly ontwaakt automatisch zodra iemand je belt.