Meer weten over instellingen

Wil je de beltoon wijzigen, een Wi-Fi-verbinding instellen of je accounts toevoegen? Dat en nog veel meer doe je in Instellingen.
  1. Open Instellingen vanuit het venster Snel instellen of de weergave Alle apps.
    • Veeg met twee vingers omlaag van de statusbalk om Snel instellingen te openen en tik op .
    • Tik op het beginscherm op om naar de weergave Alle apps te gaan en tik op Instellingen.
  2. Hier zijn enkele basisinstellingen die je kunt wijzigen:
    • Tik op de schakelaar Aan/uit naast een item, zoals Wi-Fi om dit in of uit te schakelen. Tik op het item zelf om de instellingen te configureren.
    • Tik op Geluid om een ​​beltoon in te stellen, een geluidsprofiel te kiezen en de geluidsinstellingen voor inkomende oproepen te configureren.
    • Tik op Aanpassen om de achtergrond te veranderen, widgets en snelkoppelingen toe te voegen aan het beginscherm, enzovoort.
    • Tik op Accounts en synchronisatie om accounts toe te voegen en je daarbij aan te melden, zoals e-mail, sociale netwerken enzovoort.
    • Tik op Beveiliging om de HTC Butterfly te beveiligen, bijvoorbeeld met een schermvergrendeling.