micro-SIM-kaart

De HTC Butterfly gebruikt een micro-SIM-kaart. De micro-SIM-kaart bevat je telefoonnummer, service-details en geheugen voor de opslag van het telefoonboek en/of SMS-berichten.

De SIM-kaart plaatsen

Belangrijk: Gebruik uitsluitend een standaard micro-SIM-kaart. Door andere typen te plaatsen (zoals een nanoSIM-kaart met een adapter of een aangepaste SIM-kaart) past de kaart niet goed of kan de kaarthouder beschadigen.
  1. Houd de telefoon met de voorkant naar boven.
  2. Steek de punt van het SIM-uitwerpgereedschap (of een kleine gebogen paperclip) in het gaatje naast de SIM-kaarthouder.
  3. Druk de punt helemaal in het gaatje tot de SIM-kaathouder naar buiten komt.
  4. Trek de houder naar buiten en leg de SIM-kaart in de houder (contacten naar beneden).
  5. Steek de SIM-kaarthouder terug in de sleuf.

De SIM-kaart verwijderen

Belangrijk: Zorg er voor dat de HTC Butterfly is uitgeschakeld voordat je de SIM-kaart verwijdert.
  1. Houd de telefoon met de voorkant omhoog en het scherm naar je toe.
  2. Plaats de punt van de SIM-uitwerptool in de kleine openingen naast de sleuf voor de SIM-kaart.
  3. Druk de punt helemaal in het gaatje tot de SIM-kaathouder naar buiten komt.
  4. Trek de houder met de SIM-kaart naar buiten en verwijder de SIM-kaart.

Zorg er bij het verwijderen van de SIM-kaart voor dat je de lege SIM-kaarthouder terugsteekt.