HTC Sync voor alle HTC Android -telefoons

HTC Sync Instructies voor installatie

Toepassing - HTC Sync voor alle HTC Android -telefoons & HTC Flyer & Smart

Downloaden HTC Sync

Releasedatum: 2013-10-04

Je kunt HTC Sync™ gebruiken om Outlook contactpersonen en de kalender of Outlook Express contactpersonen (Android & HTC Smart)en de aantekeningen van de web browser te synchroniseren tussen je computer en je telefoon(Android). Het biedt je ook de mogelijkheid om derde Android-toepassingen te installeren op de telefoon, en je foto’s, video’s, documenten, muziek en afspeellijsten op je telefoon te zetten(Android).

Versie: 3.3.63

Instructies voor installatie:

1. Update het usb-stuurprogramma naar versie 4.5.0.001

1. Hardwarevereisten (PC)

• Intel® Pentium® III of een hogere kloksnelheid van de processor aanbevolen
  • 1GB RAM of hoger aanbevolen
  • XGA (1024 x 768) of een videoadapter en monitor met een hogere resolutie
  • 300 MB beschikbare vrije ruimte op de harde schijf
  • USB 2.0 is vereist

2. Softwarevereisten – Ondersteunde Besturingssystemen (PC)

• Windows XP Home / Professional / Media Center Edition Service Pack 2 en 3 (32-Bit)
  • Windows Vista Ultimate / Enterprise / Business/ Home Premium/ Home Basiseditie (32 & 64-Bit) Service Pack 1
  • Windows 7 Ultimate/ Professional/ Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit)
  • Windows 8, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise (32 & 64-Bit)
  • Microsoft Office Outlook 2003, 2007, 2010 and 2013 (32 & 64-Bit)

3. Installatie Instructies

1. Selecteer het bestand "HTC Sync™" & klik dan op Downloaden daaronder om “setup_3.3.63.exe” naar je PC te downloaden.
  2. Voer “setup_3.3.63.exe” uit om het te installeren op je PC, en volg de InstallShield Wizard om de installatie te voltooien.
    ’s en ga tijdelijk uit uw anti-virusprogramma als je HTC Sync)
  3. Selecteer het “Volledige” Setup Type voor snellere en gemakkelijkere installatieverwerking, en druk dan op“Installeren” om de installatie aan te vatten. (Voor geavanceerde gebruikers kun je “Aangepast” gebruiken om zelf de vooraf gedefinieerde shortcuts te installeren evenals het geïnstalleerde toepassingsmappad.)
  4. Nadat je ziet dat de InstallShield Wizard Voltooid is, druk op “Voltooien” om de Wizard te verlaten.

Starten met het gebruik van HTC Sync

1. Gebruik de USB-kabel om je telefoon aan te sluiten op je PC
  2. Als de telefoon je vraagt om een type USB-aansluiting te kiezen, druk op HTC Sync, en druk dan op Klaar
  3. Wacht tot HTC Sync uw telefoon herkent. Op het instelscherm van uw toestel voert je een naam in voor je telefoon.
  4. Klik op Opslaan. Het panel van het toestel wordt dan geopend. Op het panel van het toestel kun je je sync-opties instellen, zie de algemene informatie van je telefoon, controleer de gebruikte en beschikbare ruimte op je opslagkaart en begin met de synchronisatie.

Voor Wildfire-klanten die geen “HTC Sync”-optie hebben na het aansluiten van de telefoon via de USB-kabel:

1. Zorg ervoor dat je USB Debugging selecteert in Instellingen > Toepassingen >Ontwikkeling alvorens je je telefoon aansluit op de computer
  2. Sluit je telefoon aan op de PC en wacht 10 seconden.
  3. Koppel de USB sync kabel los en sluit de telefoon opnieuw aan op de PC via de USB-kabel.
  4. Selecteer “HTC sync” en wacht op HTC Sync tot je telefoon herkent wordt.

Opmerking!
* Bekijk Help voor gedetailleerde instructies over hoe HTC Sync te gebruiken. (Nadat u het meerkeuzemenu ziet door te drukken op de knop Help in de rechter bovenhoek, druk opnieuw op Help om de gedetailleerde instructies te zien.)

* De voortgang van de installatie duurt ongeveer 1 minuut. Er wordt steeds aanbevolen dat u alle programma’s sluit op uw PC alvorens het installatieprogramma te starten en open geen toepassingen of bestanden tijdens de voortgang van de installatie.