HTC Backup en herstellen

Inhoud overzetten van een Android-telefoon

Download op je oude Android-telefoon het HTC-hulpprogramma voor overzetten en gebruik dat om de inhoud naar je nieuwe HTC-telefoon over te zetten.

De soorten lokaal opgeslagen inhoud op je oude telefoon die het HTC-hulpprogramma voor overzetten kan overzetten, omvatten contacten, berichten, muziek, foto's, video's en een aantal instellingen. Meer soorten gegevens zoals gespreksgeschiedenissen, e-mailaccounts en een aantal instellingen voor HTC-apps kunnen worden overgedragen van HTC-telefoons die beschikken over HTC Sense 5.5 of hoger.

1. Ga op je nieuwe telefoon naar Instellingen.
  2. Tik op Inhoud van een andere telefoon ophalen of Systeem > Inhoud van een andere telefoon ophalen.
  3. Kies of je wilt overzetten vanaf een HTC Android-telefoon of een andere Android-telefoon.
  4. Tik op het scherm Inhoud van een andere telefoon ophalen op Volgende.
  5. Download en installeer op je oude telefoon het HTC-hulpprogramma voor overzetten uit de app Google Play Store en open het hulpprogramma.
  6. Wanneer je een PIN op je oude telefoon ziet, moet je ervoor zorgen dat dezelfde PIN ook wordt weergegeven op je nieuwe HTC-telefoon voordat je verder gaat.
    Opmerking: Als de PIN-code niet verschijnt, tik dan op Opnieuw op je oude telefoon. Als het nog steeds niet wordt weergegeven, kan dit betekenen dat je oude telefoon geen verbinding kan maken met je HTC-telefoon. Als dit gebeurt, moet je een andere overdrachtmethode proberen.
  7. Tik op je oude telefoon op Bevestigen.
  8. Kies op je oude telefoon de soorten inhoud die je wilt overzetten en tik op Overdragen.
  9. Wacht tot het overzetten is voltooid.
  10. Tik op Gereed op beide telefoons.