• UEFA

HTC One X+ Reviews

SCHRIJF EEN RECENSIE
578 global reviews
Functies
4.6667
Batterijduur
3.9267
Design
4.6563
Performance
4.5788
Camera
4.3631
Geluidskwaliteit
4.4246
Scherm
4.6872
Gebruiksgemak
4.6429
Look & Feel
4.7095
Sort By:
TimThexerox
Antwerpen, Belgi
2013-08-14

Geweldige ervaring

De telefoon voelt gewoon geweldig aan. Zowel fysiek als de besturing zitten helemaal goed. Met de opkomende update naar android 4.2.2 en Sense 5, kan deze topsmartphone alleen maar beter worden!

kevinwalter
Leusden
2013-08-01

Tja..

Wat moet ik zeggen... Na mijn 6de HTC One X+ heb ik nog steeds problemen. Vooral met het scherm. Dan weer dode pixels dan weer een flikkerend scherm. Tja, HTC doet het niet goed hier mee. Dit is dus de reden dat ik niemand dit toestel aanraad. Zoveel problemen en na de 6de reparatie is hij nog niet goed.

nick2000
almere
2013-05-14

heerljjk scherm en snelle procesor

Ik had hiervoor een HTC wildfire en was wel ff wennen, maar deze telefoon went al snel. Bij het opstarten van apps heeft hij geen moeite zware games heeft hij geen moeite mee. Speaker kwaliteit is wel wat minder maar met oordopjes heb je daar geen last van. Camera laat bij weinig ligt wel wat steekjes vallen. Dit is echt een toestel voor wie wat meer aan een telefoon wil uitgeven maar dat is het zeker waard!

KrisVB
Denderleeuw, Belgi
2013-04-23

Beste HTC tot nog toe

Ik heb reeds 3 HTC toestellen versleten. Uiteraard worden ze steeds beter maar eerlijk, Android is gewoon gemaakt voor snelle toestellen. Ik had eerder ook een wildfire maar deze had het vaak moeilijk en de TYTN II draaide op windows mobile 5 en daarmee is ook alles gezegd. Dit toestel doet alles gewoon meer dan naar behoren. Voor wie optimaal wil genieten van de Android mogelijkheden, dit is HET toestel bij uitstek. Ik moet eerlijk zijn. Ik ben zelf verkoper van HTC en zovele andere merken. Het valt steeds op dat HTC betrouwbare en doordachte toestellen zijn en deze One X+ het voortouw neemt.

Maikel
's-Hertogenbosch, Nederland
2013-03-15

HTC One x plus fijnste telefoon van htc

Heb al meerdere htc telefoons gehad maar deze telefoon heeft mij toch echt verbaast. de snelheid is subliem en wachten is niet nodig. camera heeft een top kwaliteit alleen jammer dat het camera glaasje zo snel beschadigd. telefoon ligt lekker in de hand en is zeer fijn in het dagelijks gebruik. Zeker geen spijt van mijn aankoop!! een topper en aanrader. ik gebruik mijn telefoon 12 uur per dag en dat houd hij makkelijk vol.

AppieT
2013-03-10

HTC One X+

Paar dagen geleden de htc one x+ gekregen en beviel me gelijk prima. Alleen zijn er een paar nadelen ik vind de batterei duur erg kort als je hem 100% oplaad en 12 uur alleen maar whatsapp'd en twitterd is de batterei leeg en dat vind ik erg jammer. Ook word de telefoon erg heet (hoogtepunt 53 Graden) ook gebruik je hem om video's te maken naar 15 minuten haalt hij makkelijk de 40 graden wat me telleursteld. verder bevalt hij goed.

Nico023
Haarlem
2013-02-09

Absoluut een top model!

Hiervoor had ik de HTC Desire HD en nu dus de one x+! Alle positieve dingen zien hier al beschreven en daar sluit ik mij absoluut bij aan! Een heel leuk speeltje waar ik trots op ben!

DV2000
1791 Den Burg, Nederland
2013-01-30

2de camera aan voorzijde ontbreekt

mijn beoordeling is goed alleen een 2de camera aan de voorzijde voor facetime

DaanD
Rotterdam
2013-01-03

Genoeg Plussen

Ik heb al een tijdje een HTC One X. Sinds kort beschik ik dus over een One X+. Tijd om deze eens goed aan de tand te voelen en te kijken wat de One X+ nu extra te bieden heeft. Op papier heeft de One X+ de volgende plussen ten opzichte van de One X + Snellere processor: nVidia Tegra 3 1,7 GHz, Quad core ipv 1,5 GHz, quad core + meer geheugen:64 ipv 32GB + extra zware batterij (+5 gram): 2100 ipv 1800 mAh + extra 300K pixels op de front camera (1,6 megapixel ipv 1.3) + Jelly Bean ipv ICS (inmiddels heeft de One X ook een upgrade gekregen) + Beats by Dr. Dre oordopjes (los meegeleverd) De + is exact even groot als de One X en past dus gelukkig gewoon in de speciale HTC car dock, hoewel hij iets stroever erin gaat dan de One X. De body voelt door een andere materiaaltoepassing een tikje stroever, hierdoor wordt de kans dat ie uit je handen glijdt een stukje kleiner. Mijn One X is zo al een keer op de keukenvloer terecht gekomen, wat het scherm niet echt ten goede kwam.... De valtest met de One X+ heb ik nog niet

RickPowerUser
5961 Horst, Nederland
2012-12-30

Een aanrader

Ik was opzoek naar een opvolger voor mijn HTC Desire en dit leek mij wel een goede opvolger. Na het opstarten kwam ik gelijk weer in de vertrouwde omgeving vaan HTC terecht. Alles kan makkelijk worden ingesteld en ziet er goed uit. Ruimte: Door de 64GB aan ruimte heb je nooit te weinig ruimte. Wat ik bij mijn vorige telefoon wel had. Scherm: Het scherm ziet er zeer mooi uit en is erg scherp, echter komt hier mijn enige tegenvaller van de telefoon. Na een week zaten er al hele kleine krasjes in het scherm die bij een bepaalde hoek in het licht goed te zien waren, terwijl ik echt heel voorzichtig met mijn telefoon omging. Toch maar een screen protector aangekocht als oplossing. Snelheid: Waar ik ook gelijk van onder de indruk was is de snelheid van dit toestel. Alles laad super snel en het scherm reageert direct op alles. Sense: Door de Sense software kan ik maar niet overstappen op een andere telefoon. Alles is makkelijk te bereiken en ziet er ook nog eens goed uit. Het ziet er ook strak uit en naar mijn m

VIEW MORE