Gestion des événements de l'Agenda

Hvordan er funktionen Zoe-kamera anderledes fra funktionen Zoe på de tidligere telefoner?

Den nye funktion Zoe-kamera er en forbedret version af funktionen HTC Zoe, som blev brugt på HTC-telefoner fra 2013, der havde HTC Sense 5 eller 5.5.
  • Nu skal du kun bruge én knap, når du tager billeder, optager videoer og tager billeder hurtigt efter hinanden.
  • Den tidligere funktion Zoe optog en kort MP4-video på en bestemt længde, og den kunne tage en serie af billeder. Optagelsen starter 1 sekund inden du trykker på udløserknappen, og fortsætter i 3 sekunder efter du holder op med at optage.

I den nuværende funktion Zoe-kamera, begynder optagelsen når du trykker og holder knappen nede. Hvis du holder knappen nede i længere end 3 sekunder, får du en optaget video sammen med en serie af billeder af de første 3 sekunder af videoen.