Sauvegarder vos contacts

Telefonen reagerer ikke på håndbevægelsen Bevægelsesstart?

Åbn Indstillinger > Skærm & håndbevægelser, tryk på Bevægelsesstarthåndbevægelse, og sørg for at funktionen er slået til.

Hvis Bevægelsesstart allerede er slået til, men telefonen stadig ikke reagerer på dine håndbevægelser, kan du se de mulige årsager nedenfor.

• Telefonen var ikke i bevægelse inden fingerbevægelsen. Sørg for at løfte telefonen, inden du bruger fingerbevægelserne.
  • Længden af bevægelsen var for kort. Glid hen over hele skærmen.
  • Da du gled for at låse skærmen op, gled du ikke fra den nederste halvdel af skærmen.
  • Da du gled nedad, for at bruge hurtigopkaldsfunktionen, gled du ikke var den øverste halvdel af skærmen.
  • Hvis du ikke har et nano SIM-kort i telefonen, er det ikke muligt at lave et hurtigopkald.
  • Stemmestyret opkald virker ikke, hvis du ikke holder telefonen oppe ved munden. Hold telefonen tæt på din mund, og prøv at sige stemmekommandoen igen.
  • Hvis Kamera ikke startede, har du muligvis ikke trykket på LYDSTYRKE, da du holde telefonen på langs.
  • Du kan have dækket for sensoren, da du holdte telefonen. Du kan se hvor sensoren sidder på telefonen i brugervejledningen.
  • Varigheden af glidet var muligvis for langt. Slip din finger, når telefonen vibrerer.

Du kan også prøve at kalibrere G-Sensoren igen. Gå til Indstillinger, og tryk på Skærm & håndbevægelser > Kalibrering af G-Sensor.