Saisir du texte à l'aide du tracé

Har du glömt bort ditt grafiska lösenord?

Om du har glömt bort det grafiska lösenordet för skärmen, har du upp till fem försök på dig för att försöka låsa upp telefonen. Om du misslyckas kan du låsa upp telefonen genom att ange användarnamnet och lösenordet till ditt Google-konto.
  1. På säkerhetsskärmen anger du det grafiska lösenordet.
  2. När du efter det femte försöket uppmanas vänta i 30 sekunder, tryck på OK.
  3. Om skärmen stängs av, tryck på STRÖM-knappen för att slå på skärmen igen och sedan låsa upp skärmen.
  4. Tryck på knappen Glömt ditt grafiska lösenord? när det visas.
  5. Ange namn och lösenord för ditt Google-konto och tryck på Logga in. Sedan blir du ombedd att välja ett nytt grafiskt lösenord. Om du inte vill ha kvar skärmlåset, tryck bara på för att avsluta skärmen Säkerhet.