Ouvrir l'application Messages

Vilka förändringar har skett i Android 4.4.2 med HTC Sense 6-uppdatering?

Det finns en liten förändring med när meddelande-LED:en tänds för att följa samma beteende som Android 4.4.2. För mer information, se Ibland tänds inte meddelande-LED:en. Vad beror det på? .

På grund av förändringar som gjorts av tredjepartsleverantörer eller program stöds följande funktioner inte längre i denna uppdatering:

• Hitta personer som du känner på Facebook i programmet Kontakter
  • WEP och WPA-säkerhetsalternativ i Mobil Wi‍-Fi Surfzon
  • Flash och synkronisering av bokmärken i programmet Internet
  • Internetradio, som är programmet TuneIn Radio i HTC Car

Dessutom, på grund av förändringar i utformningen av vissa HTC-program, har följande funktioner tagits bort:

• Slå på telefonen automatiskt och utlösa alarmet när strömmen är frånslagen
  • Slå samman, dela och att byta namn på händelser i Galleri
  • Åtkomst till online-lagring eller sociala nätverk-album i Galleri
  • Vissa aktiva bakgrunder såsom väder och bildspelsbakgrunder