Partager votre connexion de données mobiles par partage de connexion USB

Kan låseskjermen være fjernet eller skjult?

Ja. Hvis du foretrekker å ikke ha en låseskjerm, kan du deaktivere den i Innstillinger.
  1. Gå til Innstillinger og klikk på Sikkerhet > Skjermlås.
  2. Klikk på Ingen låseskjerm. Både sikkerhets- og låseskjermen vil være deaktivert.
Merk: Enkelte Exchange-sikkerhetspolicyer kan fremtvinge aktivering av en låst skjerm med PIN-kode og/eller passord.