Impostazioni e Servizi
Controllare le informazioni relative a HTC Flyer
Impostazioni e Servizi

Hvordan kan jeg indstille en standard SMS-app?

Hvis du har installeret mere end én SMS-app på din telefon, kan du vælge hvilket en af dem du vil bruge til at sende og modtage SMS-beskeder med. I Indstillinger, under Trådløs & Netværk, skal du trykke på Mere > Standard SMS-app, og vælge den ønskede app.

For at indstille HTC's app som standard, skal du trykke på Beskeder. Appen Meddelelser kan både sende og modtage SMS- og MMS-beskeder, samt Gruppe-beskeder (hvis enheden og din teleudbyder tilbyder det).

ha trovato l’articolo utile
Selezionare un problema dall'elenco a discesa:
it
*Inserire il commento qui...
htc-flyer
Grazie!