Impostazioni e Servizi
Immettere un testo tracciando
Impostazioni e Servizi

Hvordan deler jeg min telefons internetforbindelse med andre enheder?

Du kan dele telefonens dataforbindelse via USB, Wi‍-Fi og Bluetooth.

Gå til Indstillinger, tryk på Mere > Deling af mobilt netværk, og vælg om du vil dele via USB-internetdeling, bærbar Wi‍-Fi hotspot eller Bluetooth-internetdeling.

Bemærk: Du skal bruge en dataforbindelse, såsom en 3G-forbindelse. Kontakt din teleudbyder og hør hvad deres priser på data er. Udvidet brug af din dataforbindelse, Wi‍-Fi og Bluetooth kan dræne batteriet hurtigere.

ha trovato l’articolo utile
Selezionare un problema dall'elenco a discesa:
it
*Inserire il commento qui...
htc-flyer
Grazie!