Visualizzare e salvare un allegato dal messaggio MMS

Efter softwareopdateringen kan jeg se HTC Mini‍+ under Indstillinger. Hvad er HTC Mini‍+?

HTC Mini‍+ er en companion-enhed til HTC-telefoner. Hvis du har brug for at multitaske, altså f.eks. både at browse internettet eller læse en e-mail og modtage telefonopkald på samme tid, kan du købe og bruge denne enhed med din HTC-telefon.

Hvis din telefon ikke har indbygget infrarød sensor og TV-programmet, kan du hente TV-programmet og bruge HTC Mini‍+ som fjernbetjening til dit TV.

Find ud af hvordan du parrer HTC Mini‍+ med telefonen ved at se i brugervejledningen eller Sådan gør du.

0 ha trovato l’articolo utile