COMUNICAZIONE
Visualizzare e rispondere a un messaggio
COMUNICAZIONE

Nogle gange lyser meddelelses-LED'en ikke. Hvorfor ikke?

Meddelelses-LED'en er ændret i HTC's Android 4.4.2 (KitKat) opdatering. Hvis du har opdateret din HTC-telefon til denne version, blinker meddelelses-LED'en grønt, når du har en afventende meddelelse, og skærmen er slukket.

Hvis du vil tjekke og sikre dig, at der ikke er hardwareproblemer med meddelelses-LED'en, kan du bruge HTC Guide-programmet. Hvis dette program ikke er forhåndsinstalleret på telefonen, kan du hente det fra Google Play Butik.

1. Åbn programmet HTC Guide.
  2. Tryk på Support > Telefonens tilstand (diagnose).
  3. Tryk på Hardwarediagnose > LED-test.
  4. Tryk på Start.
  5. Tjek om meddelelses-LED'en skiftevis blinker grønt og orange. Gør den det, betyder det, at LED'en virker korrekt.
Du kan også bruge HTC diagnoseværktøjet via Telefon-programmet. På Telefon tastaturet indtaster du *#*#3424#*#* (*#*#DIAG#*#*).

ha trovato l’articolo utile
Selezionare un problema dall'elenco a discesa:
it
*Inserire il commento qui...
htc-flyer
Grazie!