Recuperare la bozza di un messaggio

Hvilke ændringer er der sket i Android 4.4.2 med HTC Sense 6 opdateringen?

Der er en ændring i, hvordan meddelelses-LED'en og lagerkortet fungerer, så de fungerer på samme måde som Android 4.4.2. For yderligere oplysninger henvises til Nogle gange lyser meddelelses-LED'en ikke. Hvorfor ikke? og Kan du ikke kopiere, flytte eller slette filer, eller gemme ændringer på lagerkortet? .

På grund af ændringer, foretaget af 3.parts tjenesteleverandører eller programmer, understøttes følgende funktioner ikke længere i denne opdatering:

• Find personer, du kender på Facebook i programmet Personer
  • WEP og WPA sikkerhedsfunktioner i Mobilt Wi‍-Fi Hotspot
  • Blitz og synkronisering af bogmærker i programmet Internet
  • Internet Radio, som er TuneIn Radio-programmet, i HTC Bil

Desuden er følgende funktioner fjernet som følge af ændringer i designet af nogle HTC-programmer:

• Automatisk tænd for telefonen og aktivering af alarmen, når der er slukket for strømmen
  • Flette, opdele eller omdøbe begivenheder i Galleri
  • Adgang til online lager eller album på socialt netværk i Galleri
  • Nogle live baggrunde som f.eks. vejret samt baggrunde med diasshow
0 ha trovato l’articolo utile