Inviare un MMS

Hvad er nyt i Android 4.4.2 med opdateringen HTC Sense 6?

Android 4.4.2 med opdateringen HTC Sense 6 introducerer større ændringer i programmerne Kamera og Galleri og indfører væsentlige forbedringer til den generelle brugeroplevelse.

Forbedringer for system og strøm

• Ny ekstrem strømbesparelsestilstand
  • Farvetemaer for forskellige typer programmer
  • Brugerdefineret skærmskrifttype
  • Knap til at rydde alle nylige programmer
Forbedringer i Kamera og Galleri
  • Forskellige optagetilstande i kameraet
  • Zoe-kamera funktion, der tager enten et still-billede eller en video sammen med 3 sek. serieoptagelse, afhængig af, hvor lang tid du trykker på udløserknappen
  • Ny Billedmatch funktion til visuel søgning efter billeder
  • Placering af Steder af interesse (POI) i Kortvisning

HTC BlinkFeed forbedringer

Forbedret sidemenu, forbedret betjeningsoverflade for tilføjelse af nyt indhold samt anbefalede restauranter i nærheden

HTC Sense TV forbedringer

Ny live sportsstillinger, statistikker og integration til sociale medier

Andre forbedringer

• Nydesignet skærm for Programmer, så du hurtigere har adgang til brugertilpasninger
  • Forbedret Musik-program med visuelt flottere temaer
  • Ny planlægningsfunktion, hvor du kan indstille et specifikt tidspunkt og en begivenhed, hvor tilstanden Forstyr ikke aktiveres
  • Forbedrede E-mail, Meddelelser, Kalender og Telefon-programmer

Se også: Hvilke ændringer er der sket i Android 4.4.2 med HTC Sense 6 opdateringen? .

0 ha trovato l’articolo utile