• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Hvordan får jeg hjelp med telefonen hvis det oppstår et problem?

Hvis du opplever et maskinvare- eller tilkoblingsproblem med telefonen, kan du bruke Hjelp-appen for å undersøke hva som kan forårsake problemet.
Åpne Hjelp-appen og klikk på Skuff-knappen, og klikk på et element på utstikkermenyen.

Her er noen få ting du kan gjøre i Hjelp-appen:

• Klikke på Veiledninger eller Vanlige spørsmål for å søke etter veiledninger, tips og triks og ofte spurte spørsmål.
  • Klikke på Feilsøking eller Diagnoseverktøy hvis du vil bruke en feilsøkingsveiviser for å se etter grunnleggende maskinvarefunksjoner.
  • Klikke på Programvareoppdateringer hvis du vil se etter eventuelle nye programvareoppdateringer. Programvareoppdateringer kan inneholde programfikser og programforbedringer.