• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Er det en måte å vise været på den låste skjermen på, selv når GPS er av?

Nei, dessverre. Den låste skjermens værklokke viser været for gjeldende plassering, så Posisjon i Innstillinger må alltid være på. Du kan imidlertid velge byen manuelt i Værklokke-widgeten på startskjermbildet slik at den viser ditt lokale vær selv om Posisjon er slått av.
Viktig: Hvis du vil vise oppdatert værinformasjon, må telefonen være koblet til Internett.
Slik velger du byen manuelt i Værklokke-widgeten på startskjermbildet:
  1. På startskjermbildet drar du Værklokke-widgeten til Rediger øverst på skjermen.
  2. Klikk på byen du vil vise været for i widgeten. Hvis du ikke ser byen, klikker du på for å legge den til.
  3. Klikk på OK.
Merk: Hvis du vil slå av GPS, går du til Innstillinger, klikker på Posisjon eller Sikkerhet og posisjon > Posisjonog klikker på Posisjon av/på-bryteren for å slå den av.