• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Hvorfor kan jeg ikke spille av WMA-musikkfiler i Google Play-musikk?

Google Play-musikk kan spille av Windows Media Audio (WMA)-musikkfiler hvis disse filene ble riktig importert til Google Play-musikk-biblioteket. WMA-musikkfiler som ble kopiert direkte til telefonens lagringsområde eller lagringskortet, kan ikke spilles av i Google Play-musikk.
Merk: Google Play-musikk er i øyeblikket ikke tilgjengelig i enkelte land.
Slik importerer du og spiller av WMA-musikkfiler i Google Play-musikk:
  1. På datamaskinen åpner du en nettleser for å laste ned og installere Windows-versjonen av Google Play Musikkbehandling. Du kan laste ned den siste versjonen fra https://play.google.com.
  2. Følg skjerminstruksjonene for å fullføre installasjonen, og logg på Google Play-musikk-kontoen din.
  3. Når du blir bedt om det, begynner du å importere WMA-musikkfiler til Google Play-musikk-biblioteket.
  4. På telefonen åpner du Google Play-musikk-appen.
  5. Klikk på Skuff-knappen > Musikkbibliotek.
  6. Naviger til WMA-musikkfilen og klikk på den for å starte avspillingen.