• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Kan jeg gjøre noen av de samme tingene Google Bilder som jeg pleide å gjøre i HTC Galleri?

På telefoner uten HTC Galleri integreres Google Bilder-appen sømløst med HTC-apper som Kamera og Temaer. I Google Bilder kan du gjøre mange av tingene du har gjort i HTC Galleri.
For å nevne bare noen få ting kan du gjøre følgende:
  • Bytte mellom forskjellige visninger med en enkel bevegelse.

Skyv to fingre sammen eller fra hverandre på skjermen for å bytte mellom dag-, måneds- og årsvisning.

• Lag album hvis du vil organisere bilder og videoer manuelt.

Velg flere bilder og videoer, og klikk på > Album.

• Søk enkelt etter bilder og videoer.

Klikke på eller søkefeltet for å søke etter et ansikt, et sted, forskjellige ting eller til og med en dato da et bilde ble tatt eller en video ble spilt inn.

• Foreta grunnleggende foto- og videoredigering.

For bilder kan du rotere, beskjære, justere lysstyrke, bruke filtre og mye mer. Du kan også beskjære videoer.

• Forbedre RAW-bilder som ble tatt i Pro-modus, hvis telefonen støtter denne funksjonen.
  • Rediger videoer i sakte film hvis telefonen din støtter denne funksjonen.
  • Lag Hyperlapse-videoer hvis telefonen din støtter denne funksjonen.
  • Lag en film.

Klikk på for å starte et nytt kunstverk med Google Bilder.

Merk: Du trenger en Internett-tilkobling og må logge på Google-kontoen for å bruke mange av funksjonene i Google Bilder.