• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Hvordan logger jeg på Microsoft-kontoen fra E-post-appen?

På grunn av nylige oppdateringer av innstillingene for POP-innstillinger for Microsoft-kontoer må du konfigurere e-postkontoen slik at du kan sende og motta e-post ved hjelp av HTC E-post-appen.
  1. Bruk datamaskinens nettleser og gå til e-postleverandørens webområde:
  2. Logg på e-postkontoen din.
  3. I øvre høyre hjørne klikker du på og deretter på Alternativer.
  4. I Alternativer-panelet klikker du på E-post > Kontoer > POP og IMAP.

Hvis du ikke ser disse elementene, klikker du på Koble til enheter og apper med POP under Administrere kontoen.

5. Endre POP-alternativer fra Nei eller Deaktiver til Ja eller Aktiver.
  6. Klikk på Lagre.
  7. Åpne E-post-appen på telefonen.
  8. Klikk på Outlook.com eller Annen (POP3/IMAP) på skjermbildet Velg en e-posttilbyder.

Hvis du ikke ser dette skjermbildet, klikker du på > Legg til konto.

9. Følg skjerminstruksjonene på telefonen for å sette opp e-postkontoen.